Olie in je Aura; hoe doe je dat? En waarom?

aura

Het klinkt misschien een beetje zweverig voor sommigen, maar een olie in je aura zetten kan je helpen beschermen tegen negatieve energieën of prikkels van buitenaf. We worden 24 uur per dag gebombardeerd met elektromagnetische frequenties en vaak pikken we de negatieve frequenties van mensen en het milieu op. Etherische olie in je aura werkt als een onzichtbare bepantsering om je te helpen ter bescherming tegen deze aanvallen van negatieve vibraties.

Oliën die je hiervoor kunt gebruiken zijn:

Thieves (zit in de Starterkit)
De kruidige oliemix zal zorgen voor het zuiveren en het reinigen van negatieve emoties en trillingen. Dit is een fantastische olie voor wanneer we extra bescherming nodig hebben als er onzekerheid of angst in de lucht hangt.
White Angelica
Het is een subtiele maar krachtige en zeer spirituele olie mix dat synergetisch werkt om de aura te vergroten en te versterken rond je lichaam, met als gevolg dat je je weer sterker en meer beschermd voelt tegen allerlei invloeden van buitenaf
Lemongrass
Deze frisse olie beschermd ons auraveld tegen elektromagnetische energie zoals TV, computers, en radio.
Fennel
Het zuivert het energieveld van schadelijke invloeden van buitenaf zoals negatieve gedachten van anderen en elektrische stralingsvelden. De kruidendokters in de Middeleeuwen beschreven venkel als een middel tegen een vloek, heksen en boze geesten. Als je je ooit aangevallen of bedreigd voelt op paranormaal niveau, zet deze olie dan in je aura.

aura

Hoe zet je een olie in je aura? :

Je smeert 1-2 druppels op de palmen van je hand en smeert een beetje op je schouders. Vervolgens ga je met beide handen vlak langs je lichaam zonder dat je je lichaam perse aanraakt. Je begint bij je hoofd en gaat zo via armen, borst, buik, benen naar je tenen. Deze weg vervolg je nog een keer terug naar je hoofd en weer naar beneden tot aan je tenen.  Sluit af met je handen in als een kommetje over je neus leggen en inhaleer langzaam de olie vanuit je handen.
Zo komt de olie ook in je energieveld om je heen waardoor je minder vatbaar bent voor de energie van anderen om je heen.

Een andere optie is om een Aura Spray:

Vul een kleine sprayfles met water en een beetje baking soda of epsomzout als emulgator en voeg daar, afhankelijk van de grootte van je spray fles, 5-20 druppels olie aan toen. Spray boven je hoofd zodat de nevel in je aura terecht komt.

Persoonlijk

Zelf pas ik deze methoden vaak toe. Ik ben namelijk erg gevoelig voor drukte wanneer ik in een omgeving ben met veel mensen. Ook pik ik snel emoties van andere mensen op. Door olie in mijn aura te zetten, bescherm ik mijzelf. Zo voelt het alsof ik mijzelf even in een onzichtbare bubbel zet.
Vaak zet ik ook olie in de aura’s van mijn kinderen. Ik gebruik dan wel de aura spray. Want wanneer ik langs hun lichaam ga strijken vinden ze mama maar een beetje gek doen. De nevel van de spray vinden ze grappig. Mijn oudste zoon heeft een autisme spectrum stoornis en heeft daarom veel baat bij olie in zijn aura. Het helpt hem om de prikkels beter te verwerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *