Olie in je Aura; hoe doe je dat? En waarom?

aura

Het klinkt misschien een beetje zweverig voor sommigen, maar een olie in je aura zetten kan je helpen beschermen tegen negatieve energieën of prikkels van buitenaf. We worden 24 uur per dag gebombardeerd met elektromagnetische frequenties en vaak pikken we de negatieve frequenties van mensen en het milieu op. Etherische olie in je aura werkt als een onzichtbare bepantsering om je te helpen ter bescherming tegen deze aanvallen van negatieve vibraties.

“Olie in je Aura; hoe doe je dat? En waarom?” verder lezen

Kriebelhoest, zo ga je goed voorbereid de nacht in

kriebelhoest

Droge kriebelhoest, je kent het wel, een hoest die alleen op komt zetten zodra  je je hoofd op je kussen legt om te gaan slapen. Ik had er de afgelopen nachten last van. En ondanks dat ik genoeg natuurlijke middelen in huis heb om die kriebelhoest tegen te gaan, heb ik ze niet gebruikt. Want wanneer ik eenmaal in mijn bed lig, blijf ik er lekker eigenwijs in liggen.

“Kriebelhoest, zo ga je goed voorbereid de nacht in” verder lezen

Pollen alarm; een natuurlijke remedie

Pollen

Het is nog maar februari maar het voelt alsof het lente is. De temperatuur komt soms ruim boven de 10 graden uit en terrassen beginnen zich langzaamaan weer te vullen. Mensen lijken uit hun winterslaap te ontwaken. Dit mooie weer heeft helaas ook een keerzijde. De pollen vieren hoogtij en daardoor ervaren veel mensen klachten.
RTL nieuws maakte afgelopen week al in een filmpje duidelijk dat de pollendruk hoog is en de natuur wel 3 weken voor loopt. De hoge pollendruk komt vooral doordat de Els en de Hazelaar al in bloei staan.

“Pollen alarm; een natuurlijke remedie” verder lezen

Uw zoon heeft autisme

autisme

“Als ik alles bij elkaar bekijk, de verslagen en de onderzoeken, is het voor mij heel duidelijk. Uw zoon heeft een Autisme Spectrum Stoornis”, zei de kinderpsychiater.
Die conclusie kwam best even hard binnen ondanks dat ik zelf al dit vermoeden had, we zaten dan ook immers niet voor zweetvoeten bij elkaar in de kamer. Dit ging over mijn oudste zoon voor wie het leven soms zo moeilijk is. En voor mij als moeder doet het zeer om hem zo te zien worstelen.

ZWANGER!

Na een miskraam, mijzelf maandenlang injecteren met hormonen en coïtus op gezette tijden was ik dan toch eindelijk weer zwanger. Deze vrucht bleef plakken, groeide uit tot een bewegelijke baby en ik groeide gezellig ruim 20 kilo mee.

“Uw zoon heeft autisme” verder lezen

Waarom ik geen Luuf of Dampo smeer bij mijn kinderen


Het is weer winter en de virussen vliegen weer door de lucht. Om mij heen hoor ik veel gesnotter en geproest, vooral bij kinderen.

En ja, mijn kinderen ontkomen er ook niet altijd aan en zijn wel eens verkouden. Om de verkoudheidsklachten van bij kinderen te verlichten, zijn er bij  de drogisterijen verschillende smeersels te koop.

“Waarom ik geen Luuf of Dampo smeer bij mijn kinderen” verder lezen

Spanje, een indrukwekkende lezing over Seed to Seal

seed to seal

Afgelopen maand heb ik een reis naar Spanje gemaakt, een reis die ik cadeau kreeg van Young Living en Marije. Marije deed mee aan een Incentive van Young Living. Met een klein beetje hulp van mij heeft zij een geheel verzorgde reis naar een luxe resort in Gerona gewonnen. Ik mocht mee als haar Plus-one. Young Living had een driedaags programma vol trainingen, lezingen en leuke groepsactiviteiten georganiseerd.

Spajne “Spanje, een indrukwekkende lezing over Seed to Seal” verder lezen

Ningxia Red, mijn persoonlijke ervaringen met deze powerdrank

Toen ik de Starterkit aanschafte, zag ik dat er in die luxe doos ook 2 rode zakjes met Ningxia Red in zaten. Geen idee wat het was, daar zou ik later wel naar kijken, ik wilde eerst aan de slag met de oliën.

Ik ging mij meer verdiepen in de etherische oliën en las er ook veel over online. Regelmatig kwam ik die NingXia  tegen online en bedacht mij dat ik ook nog 2 van die zakjes had. “Ningxia Red, mijn persoonlijke ervaringen met deze powerdrank” verder lezen

Wat zijn Essentiële oliën?

In feite zijn essentiële oliën de levensenergie van planten. Het zijn aromatische vloeistoffen die in vele struiken, bloemen, bomen, wortels en zaden zitten. Nu denk je misschien dat je het ook gewoon uit je tuin kunt halen, maar niets is minder waar. Essentiële oliën worden doorgaans gewonnen door een stoom-destillatieproces of door middel van compressie, waardoor ze 100 tot 10.000 keer meer geconsenteerd  zijn dan de oorspronkelijke plant. “Wat zijn Essentiële oliën?” verder lezen