Essential Rewards

Sparen voor gratis oliën en andere superfijne Young Living producten. Dat wil jij toch ook?
Het Essential Rewards Program, ook wel ER, is het spaarprogramma van Young Living. Bij elke bestelling krijg je punten, die je uiteindelijk kunt inwisselen voor leuke extra’s. Bovendien bespaar je als deelnemer aan het Essential Rewards Program op verzendkosten. Dat is natuurlijk altijd fijn!
Het Essential Rewards Programma kent alleen maar voordelen voor mensen die gek zijn op de oliën en toch al regelmatig willen bestellen!

 

* Standaard 24% korting op de producten *
Wanneer je de Premium Starter Kit bestelt, word je Distributor. Eén van de voordelen die je als Distributor geniet, is een standaard korting van 24% op de producten van Young Living.
* Altijd je favoriete oliën in huis dankzij de automatische bestelling *
Je bestelling gaat eruit op een vaste dag in de maand, die je zelf kunt kiezen. Uiteraard kun je de inhoud zelf bepalen. Dit kun je aanpassen door in te loggen op je account.
* Korting op verzendkosten *
Je krijgt korting op de verzendkosten. Als deelnemer aan het Essential Rewards Programma betaal je € 4,99 verzendkosten.
* Spaar voor gratis producten bij elke bestelling *
Elk product in het programma heeft, naast de prijs, een PV waarde (Personal Volume). Over deze waarde spaar je een percentage. Dat percentage is afhankelijk van hoe lang je al meedoet in het programma.

Een voorbeeldje:
Als je net begint met het ER programma, spaar je 10%. Als je dan een order plaatst van 100 PV, verdien je daar 10 punten op wat gelijk staat aan ongeveer 10,-.
Meedoen aan het programma kan je elk moment stopzetten als het je niet bevalt. Maak wel eerst even je gespaarde punten op, anders is het zonde!
Des te langer je meedoet met het spaarprogramma, des te groter wordt je voordeel!
1-3 maanden 10%
4-24 maanden 20%
25+ maanden. 25%
* Exclusieve geschenken voor trouwe deelnemers *
Als je elke maand oliën bestelt krijg je na 3, 6 en 9 maanden exclusieve cadeautjes. Na de 12e opeenvolgende maand bestellen krijg je een exclusieve olie thuisgestuurd.

* Wil je meedoen? *
Als je meteen goed van start wilt gaan, begin je met de aanschaf van de Premium Starter Kit en maak je je Essential Rewards aan. Dan spaar je alvast 10 punten. Vervolgens is het belangrijk dat je elke maand voor minimaal 50 PV bestelt. Dat is omgerekend ongeveer € 50,-.
Als jij ervoor zorgt dat je voor anderen in je omgeving kunt bestellen, heb jij een hogere PV en profiteren zij van jouw 24% korting!
Als je het groter aan wilt pakken, kun je je Essential Rewards aanmaken voor minimaal 100 PV per maand. Je gaat dan zakelijk bestellen. Je spaart dan ook voor punten, maar je verdient daarnaast commissie als mensen via jouw sponsornummer een Premium Starter Kit aanschaffen.
* Wat als je tussendoor iets nodig hebt? *
Je Essential Rewards bestelling gaat elke maand op dezelfde dag de deur uit (die je overigens wel zelf kunt aanpassen), maar soms heb je op een ander moment iets nodig. Dan kun je altijd een Quick Order plaatsen.
* En als het een maand niet lukt? *
Dan ben ik er voor je om je te helpen of zijn er vast mensen in je omgeving of klanten die je kunnen helpen om aan het minimum van 50pv te komen.