Een chemicaliënvrij huishouden

Heb je enig idee met hoeveel chemische stoffen we dagelijks, via ons huishouden, in aanraking komen?  We dweilen onze vloer met een allesreiniger waar op de fles grote waarschuwingstekens te lezen staan. Een schoonmaakmiddel vol met chemische ingrediënten die we niet eens uit kunnen spreken. Als we deze ingrediënten opzoeken via Google blijken het allemaal zwaar giftige stoffen te zijn die niet bevorderlijk zijn voor de algehele gezondheid. En op die vloer laat je je baby kruipen, spelen je kinderen, likt je hond wat van de grond of loop je zelf over op je blote voeten.

Het kan ook anders en veel veiliger met een natuurproducten op basis de etherische olie blend Thieves.

Thieves is een krachtige combinatie van Clove, Lemon, Cinnamon Bark, Eucalyptus Radiata en Rosemary etherische olie en heeft een volle, kruidige geur. Gebruik Thieves als je op zoek bent naar een schone, kruidige geur die je doet denken aan de herfst in plaats van schadelijke chemicaliën.

Thieves Household cleaner

Maakt moeilijke vlekken en probleemgebieden in je huis eenvoudig schoon, zonder zware of bijtende chemicaliën te gebruiken. Thieves Household Cleaner is een veilig, multifunctioneel concentraat dat in iedere ruimte van jouw huis kan worden ingezet. Verdun in een spuitfles of emmer, of gebruik onverdund voor een extra werking. Verdunningsverhoudingen staan vermeld op het etiket.Thieves afwasmiddel

Gemaakt met natuurlijke ingrediënten, maakt Thieves  Dish Soap je vaat effectief schoon zonder kleurstoffen of synthetische ingrediënten. Pure etherische oliën van Young Living — Thieves, Jade Lemon en Bergamot — werken samen met andere plantaardige ingrediënten om uw vaat sprankelend schoon te maken.

Deze Plantaardige formule is vrij van SLS (natriumlaurylsulfaat), SLES (natriumlaurylethersulfaat), kleurstoffen, formaldehyde, fosfaten en synthetische parfums. Heeft een verse citrusgeur en maakt gebruik van de kracht van de etherische olien voor een sprankelend schone vaat.Thieves wasmiddel

Thieves Laundry Soap heeft een plantaardige formule en wast uw kleren zacht en natuurlijk. Ze worden schoon zonder enig chemisch of synthetisch residu. Natuurlijke enzymen en krachtige etherische oliën versterken de formule, waardoor je kleding schoon en fris wordt met een lichte citrusgeur.

Thieves Laundry Soap kan worden gebruikt in alle wasmachines, waaronder high-efficiency wasmachines en de sterk geconcentreerde formule (6X) geeft u met 946 ml 21 wasbeurten.

Deze plantaardige formule is vrij van SLS (natriumlaurylsulfaat), kleurstoffen, petrochemicaliën, formaldehyde, fosfaten, synthetische parfums en optische witmakers. Hij reinigt en verfrist.

Thieves Handzeep

Thieves Foaming Hand Soap zal de huid reinigen, beschermen en conditioneren met de etherische oliemelange Thieves, pure Lemon en Orange etherische oliën, aloë, ginkgo biloba en vitamine E. Gebruikt als een rijk schuim.Thieves mondverzorging

Ook gezonde tanden en gezond tandvlees beginnen met producten die reinigen en beschermen zonder ongewenste ingrediënten.

Zo is er de Thieves AromaBright Toothpasta. Een natuurlijke tandpasta met 100% zuivere etherische oliën, waaronder Thieves. De tandpasta is veilig en effectief en bevat geen fluoride, kleurstoffen, synthetische ingrediënten of conserveringsmiddelen. AromaBright ondersteunt gezond tandvlees en gezonde tanden en zorgt voor een stralende glimlach. Het is de beste keuze voor je gebit.

  • Gaat de groei van bacteriën tegen
  • Ondersteunt een gezond tandvlees en sterke tanden
  • Heeft een frisse, muntachtige smaak en ingrediënten die mondhygiëne ondersteunen
  • Formule die voldoet aan de strikte standaarden van markten over de hele wereld
  • Natuurlijke tandpasta, vrij van synthetische of genetisch gemodificeerde ingrediëntenThieves Mondwater

Thieves Fresh Essence Plus Mouthwash bevat een speciale formule etherische oliën die u een ongelofelijke frisse adem geven. De unieke liposoomtechnologie (met lecithine uit soja) bindt de etherische oliën aan het slijmvlies in de mond voor langdurig effect op tanden en tandvlees.

 

Thieves flosdraad

Flosdraad verrijkt met Thieves en Peppermint etherische olie. 40 meter.