Mijn Team

Het mooie van werken bij Young Living, is dat je zelf je collega’s uitzoekt. En samen werk je aan de missie om iedereen naar een gezondere, chemicaliënvrije levensstijl te helpen. Iedereen werkt op zijn eigen manier en heeft zijn eigen visie, achtergrond en inbreng. Dat maakt het zo leuk om met elkaar ook te sparren over de etherische oliën en producten en het bouwen van je eigen business.

Ik heb een team leuke vrouwen om mij heen die ik graag even kort voor wil stellen.

Linda van der Wal
Al 15 jaar yoga docente en geeft daarnaast ook heerlijke massages. Sinds zij in aanraking is gekomen met Young Living, heeft ze haar aanbod uitgebreid met Aroma Yoga lessen en geeft zij de Raindrop massage.

Flex and Relax

Jessica Bais
Schoonheidsspecialiste en Reiki master. Als je nu bij Jessica in de salon komt, komen de de heerlijke geuren van etherische oliën je tegemoet. Jessica geeft ook een eigen ontworpen chakra massage waar ze voor ieder chakra een passende etherische olie in zet.

Puur aan Zee

Deline Blouw
Sportieve moeder van 3.
Weet als geen ander hoe je pubers, maar ook drakerige kinderen kan ondersteunen met etherische oliën. Is o.a. met behulp van de oliën hersteld van een hernia. Weet ook precies welke oliën zij in kan zetten om haar lichaam sneller te laten herstellen na een pittige workout

Stories of Jade

Christiane de Neve
Deze wetenschapper en analyticus is nog maar sinds kort “in de olie” maar heeft in die korte tijd een kennis weten te vergaren waar je U tegen zegt! Niet alleen zij, maar ook haar dochter van 4 ondervinden dagelijks de voordelen van het gebruik van etherische oliën. De oliën maar ook producten sluiten perfect aan bij haar minimalistisch levensstijl.

Only the essentials

Wil jij nou weten hoe je ook deel uit kan maken van mijn team? Of ben je benieuwd naar hoe je je eigen team kan opbouwen? Laat het mij weten, ik vertel je er graag alles over.