Ningxia Red, mijn persoonlijke ervaringen met deze powerdrank

Toen ik de Starterkit aanschafte, zag ik dat er in die luxe doos ook 2 rode zakjes met Ningxia Red in zaten. Geen idee wat het was, daar zou ik later wel naar kijken, ik wilde eerst aan de slag met de oliën.

Ik ging mij meer verdiepen in de etherische oliën en las er ook veel over online. Regelmatig kwam ik die NingXia  tegen online en bedacht mij dat ik ook nog 2 van die zakjes had.

Tijd om er eens één te proberen. Ik had gelezen dat dit krachtige drankje ook energie gaf dus leek het mij een goed idee om het in de ochtend te proberen, gezien ik niet zo’n ochtendmens ben. De zakjes had ik in de koelkast liggen want koud zou het het lekkerst zijn.

De smaak was prima te doen, zoet maar niet té. Ik kon proeven dat er etherische oliën in zitten, vooral de frisse citrussmaak proefde ik er bovenuit. Hier zou ik wel aan kunnen wennen.

NingXia Red heeft ook voordelen op de lange termijn, dat heeft mij doen besluiten om toch maar de flessen aan te schaffen.

IK WIL NIET MEER ZONDER NINGXIA

Ik kan je wel vertellen, ik wil niet meer zonder! Een shotje van 30ml. hoort nu bij mijn ochtendritueel. De voordelen die ik ervaar zijn:

  • Mijn stoelgang is regelmatiger en ik heb nagenoeg geen last meer van opvlammingen van mijn Prikkelbare darm.
  • Mijn haar groeit als een malle! Iedere keer weer als ik bij de kapper kom is duidelijk dat er weer een stuk bij is, nadeel is dan dan ik sneller mijn uitgroei bij moet werken 😉
  • Mijn ochtenden verlopen soepeler, ik heb het gevoel dat ik sneller opstart en dat is erg fijn in een gezin met 2 jonge kinderen.
  • Vaak neem ik rond een uur of 4 nog een shotje NingXia als “4 uur cup à soupje” omdat ik dan die middagdip heb en ik de kasten induik opzoek naar lekkers. NingXia reguleert ook de bloedsuikerspiegel waardoor bij mij de trek in ongezonde alternatieven afneemt.
  • Mijn nagels zijn sterker geworden. Ze scheuren en splijten minder snel.

Inmiddels gebruiken meer mensen in mijn omgeving deze lekkere gezonde drank en ervaren ook dezelfde lichamelijke voordelen.

Zou jij nou ook deze drank willen proberen? Laat het mij weten en ik bestel een fles voor je.

Zit de Ningxia al in jouw dagelijkse ritueel? Super! Wil jij in reactie laten weten wat jouw ervaring ermee is?ningxia zakjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *