Oliën uit de Kit

In april 2017 begon mijn olie avontuur met de Premium Starterkit van Young Living.

Inmiddels zijn de oliën geïntegreerd in mijn leven. Maar hoe gebruik ik nou in het dagelijks leven de Essentiële oliën uit de Starterkit?
Lees hieronder, per olie, hoe ik ze inzet.

🌸 StressAway – Op mijn polsen en achter mijn oren bij spanning en stress. In de diffuser voor het slapen gaan.

🌸 RC – Op mijn borst bij verkoudheid of benauwdheid, op mijn neusvleugels en holtes bij neusverkoudheid. Bij mijn kinderen smeer ik deze verdund met de V-6 draagolie als ze hoesten of verkouden zijn.

🌸 Lavender – Op het hoofdkussen van mijn kinderen voor het slapen gaan. Op mijn huid bij brandwondjes of muggenbulten (evt in combinatie met Purification).

🌸 Purification – Als ik oorpijn op voel komen, smeer ik hem rond mijn oren. Bij een griep, in combinatie met Thieves smeer ik hem op mijn keel en onder mijn voeten. In de stofzuigerzak en diffuser bij nare luchtjes. In de diffuser om de ruimte te reinigen van negatieve energie en boosheid. Dit is ook de favoriete olie van mijn oudste zoon.

🌸 Lemon – Iedere ochtend een druppel in mijn water voor de reiniging van binnenuit. In de ochtend in de diffuser met Peppermint om de dag fris en energiek te beginnen.

🌸 Frankinsence – Een druppel op de kruin van de kinderen of van mijzelf om ons af te sluiten voor prikkels. In mijn gezichtsserum tegen de rimpels.

🌸 Thieves – Bij griep of verminderende weerstand, onder mijn voeten of verdund bij de kinderen onder de voeten bij ziekte. Een druppel op een theelepel honing bij keelpijn of hoest. Op mijn oorlel bij ontstoken oorbelgaatjes.

🌸 Orange – In de diffuser, op mijn polsen en achter mijn oren, evt. in combinatie met de StressAway voor een blij gevoel. Ook lekker in mijn water.

🌸 Copaiba – In een roller met Panaway en Peppermint om op pijnlijke plekken te smeren. Een druppel onder de tong of in mijn water voor het bestrijden van ontstekingen van binnenuit. Op mijn zonnevlecht (chakra) voor emotionele balans.

🌸 Panaway – Verdund en in combinatie met Copaiba bij rug of spierpijn.

🌸 Peppermint – Op mijn slapen of voorhoofd bij hoofdpijn. Een druppel in mijn handen smeren en rustig inhaleren voor instant energie. In een capsule met Di-Gize als ik last van maagzuur heb.

🌸 Di-Gize – Voor al mijn maag-/ darmproblemen. In een capsule, smeren rond mijn navel of op de maagstreek. Of onder mijn voeten op de vitaflexpunten van de longen bij vastzittende hoest om het slijm op te lossen.

🌸

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *